WHEN IN NEW YORK BABY…TIME TO SHOP SKINCARE.

Jeg har som før nævnt lige været på et shoot i New York. Super fede dage med fart på og smukke modeller.

IMG_6068

 

Når jeg er USA skal der shoppes produkter.
De har vildt spændende mærker og produkter. Så nu skal der testes…

 

 

 

 

De første produkter jeg vil dele med jer er fra Sunday Riley, dem har jeg gerne ville prøve længe.

Det første produkt er Sunday Riley´s Luna Sleeping night oil.

IMG_6840FullSizeRender

Den minimere pore, reparere skadet/stresset hud og hjælper mod linier og rynker.
Dette lille vidunder arbejder mens jeg sover…og jeg er vild med det. Olien er mørke grøn, hvilket lige chokerede mig lidt. Men det falmede hurtigt da jeg fik den i ansigtet første gang. Fantastisk fornemmelse, blød og silke agtig. Allerede næste morgen kunne jeg mærke og se at min hud have fået et skønt skud lækkerhed natten over…det havde den brug for, jeg har rejst en del de sidste måneder, så min hud har været lidt udsat.

Jeg fandt produkterne i Sephora i New York. Hvis I kommer et smut forbi den side af kloden…så køb den med hjem.

 

Gem