IMG_9939 IMG_9938

So proud!!… fik lov til at være med på kampagne skydning for Hofmann Copenhagen SS16, omgivet af vildt dygtige mennesker.

Looket til denne kampagne er simpelt dog utrolig smukt.

Hud : Fugtigheds creme blandet med lidt Strobe cream fra MAC. Face and body foundation fra MAC i den rigtig tone til de to smukke modeller. Her bruger jeg BB beauty balm fra MAC i farven Golden, de er altså fantastisk. Den lægges som “rouge” i et tyndt lag. På det øverste af kindbenet dupper jeg med fingrene “Living Luminizer” fra RMS Beauty, den smukkeste og bedste highlighter jeg har prøvet pt. jeg dupper også lidt på øverst på amorbuen, helt svagt.

Øjne : På låget lægger jeg “Lay’in low”, paint pot fra MAC, i et tyndt lag. Herefter med blød toner pensel dupper/ toner  jeg “Buriti Bronzer” fra RMS Beauty, på låget med bløde bevægelser. Mascara Black fra Tromborg, kun svagt på de øverste vipper.

Læbe : Der skulle laves en blid “kyssemund” i let rosa. Først Tromborg Lip Cure, derefter en lille smule face & body foundation rundt om læben for at dække uønsket rødmen. Så dækker jeg læben med Lip Stick pen No 4 fra Tromborg, og lægger et tyndt lag Papaw Ointment på til aller sidst.

Bryn : Tegner jeg op med ” Brow artist” genius kit fra L’Oréal, der er både en bryn toner og en bryn voks med farve i kittet. Jeg bruger bryn voksen til at farve og tvinge brynet på plads. Det fungere den rigtig godt til.

Smukt look, perfekt hud, smukke øjne og sunde læber.