Beauty water fra Son & Park (to koreanske makeup artister). Ægte Kult produkt.

Længe ventet møde med denne lille skønhed, har kun læst om den i “The little book of skincare” af Charlotte Cho.

Den er på ingen måde en nyhed, Beauty water har været på markedet i nogen tid nu. Kærlighed ved første blik, den forlader aldrig mit kit❤️ -Elsker den.

Dette er en ægte multi-tasking baby. Beauty water både toner og renser. Folk der kender mig, ved at jeg ikke er til produkter der kan flere ting (produkter skal gøre en ting rigtig godt , og ikke flere ting halvt). Men det her er noget helt andet.. lad mig forklare.

Beauty water er ikke kun en blid rens, den exfoliere og så helt blidt din hud med hjælp fra Pil bark og papaja ekstrakt. Dette hjælper med både at få de sidste rester af døde hudceller og makeup tørret væk, den efterlader også huden helt blød og smuk.

Lavendel vand, rosen vand og appelsin ekstrakt tilfører lidt ekstra fugt til din hud, og forbereder din hud til dit næste trin i din hudpleje. Den giver lidt mere guf til huden.

Beauty water har en pH værdi på 4,5.

Min beauty water:

Jeg bruger den om morgenen efter konjac svamp- koldt vands chok til ansigtet. Bruger jeg ca 4-5 dråber på en vat rondel, før serum og creme.

Om aftenen bruger jeg den mere som en efter rens( lidt flere dråber), efter min dobbelt rens, inden mit nat produkt.

Fornyeligt har jeg blandet mig en ny magic mix med Beauty Water i. Den er fantastisk , og opfrisker skønt, on the go!

Opskrift kommer snart.

Beauty water er Soko glam Beauty Award vinder i 2015 ( Soko Glam / Charlotte Cho )

Beauty water er til alle hud typer. Jeg har selv sensitiv hud, særligt vinteren er en udfordring. Jeg bliver både fugt og fedt tør, det ses tit som blank hud.. og jeg er bestemt ikke olieret!

Kæmpe anbefaling- er vild med dette produkt både privat i mit eget ansigt og i mit professionelle kit.

Tjek:

Købes herhttps://surisuri.dk/

@surisuri.dk

Www.sonandpark.com