Asiens visdom. Skandinaviens enkelthed…effektivt og nemt.

Det skriver Elsemarie Østergaard om hende naturprodukter på base af silke. Jeg har nu prøvet stort set dem alle…og jeg må giv hende ret.

Jeg elsker når folk tager deres passion til nye højder..hun er nysgerrig og har fundet en niche, fået fremstillet en absolut fantastisk og enestående linie af skønne natur produkter der tager udgangspunkt i silkens skønne muligheder.

Må sige ..Jeg er totalt vild med dem, jeg har tidligere skrevet om hendes “peel me facial tips” her på bloggen, da jeg testede dem første gang.
Jeg har ellers længe sværget min konjac svamp om morgnen, men den lille svamp har nu fået skarp konkurrence af disse små finurlige finger dutter, heldigvis passer de begge ind i min morgen rutine.

Udover at jeg selv bruger disse skønne “peel me facial tips” i min daglige rutine, har de nu også fået en fast plads i mit makeup kit.

IMG_4684

Jeg bruger dem til at preppe modellens hud til fugt, masker eller bare selve makeuppen. De efterlader huden skøn, strålende og nærmest poleret i overfladen. Dette gør at makeuppen ligge endnu smukkere end før. Alle de små linier som makeuppen tidligere kunne lægge sig i en nu udglattede og huden får en absolut perfekt og jævn overflade…jeg er totalt vild med det.

…Men jeg har fået endnu en last. Miqura care har også en “rebuild me intensive essence”, en form for serum koncentrat. Den er blød og skøn…silke på huden. Essencen er højkoncentreret silke essens med 95% silke protein, dette kan mærkes med det samme det kommer på huden…lækker fornemmelse af baby hud. Den genopbygger og reparere huden i dybden…jeg viste godt at silke var et enestående produkt…men jeg var faktisk ikke klar over hvor meget det kunne hjælpe huden.
Denne essens hjælper med at øget fugt niveauet i hudens overflade. Forfiner farvestrukturen, stimulerer kollagenproduktionen..det har jeg stærkt brug for efter at være rundet de 40år.
Samtidig udglatter den piquementfejl og fregner…og er helt fri for konservering I simply love!

IMG_4682

Jeg har også haft fingrene i “refresh me eye slice” og “repair me hot ’n’ cold mask”, alle der har fulgt min blog i lidt tid ved at jeg har en svaghed for masker, sheet masks, serum masker, fugt masker,peel off masker…you name it.

“Refresh me eye slice” mask fungere lidt som facial tips, de skal lægges i blød i varmt vand i ca 2-3 min så de er bløde og lune. Derefter har jeg dem på i ca 5 min, de passer også til morgen rutinen.
De modvirker hævede øjne..ja tak! Mørke øjenomgivelser…ja tak! Derudover hjælper de den sarte hud om øjnene med at genvinde sit optimale fugt niveau..lig med færre linier wuhuuu!
Øjenmasken virker også foryngende, da silkeproteinerne øger kollagenproduktionen i huden… jeg føler mig allerede kun 30 år igen.. men meget yngre invendig he he.

IMG_4683

“Repair me hot ’n’ cold mask” fungere på samme måde, lægges i blød i varmt vand, kram vandet ud af den og læg den på ansigtet i ca 5 min, derefter kommer jeg masken i koldt vand, krammer lidt vand ud og har den på igen i ca 3 min. Den varme og kolde effekt på huden er skøn og føles øjeblikkelig opstrammende. Denne skønne maske øger også fugt niveauet i huden…husk god fugt balance = smuk jævn og spændstig hud i god balance.
Den hjælper huden til en flot ensartet udstråling. Silkeproteinerne her hjælper ligeledes huden med at genvinde tabte kollagene- og elastine fibre (dem der holder huden spændstig og ung), altså foryngende igen.

IMG_4685

Husk fugt balancen også styres indefra, gennem det væske du indtager.

Produkterne fra Miqura care kan købes her www.greenharmony.dk
læs mere om produkterne her www.miquracare.dk