Codage Paris årstids sera.

Jeg har nu i et helt år…alle fire årstider, testet Codage Paris’ årstids sera. Det har virkelig overrasket mig, hvor stor en effekt de har haft på min hud.

De har for alvor bekræftet, hvor vigtigt “rigtige ansigts pleje” hele året rundt er. Det at huske, at skifte produkter så de passer til de faktorer, der påvirker huden ude fra. Disse sera hjælper og støtter huden i kampen mod vind, sol, kulde og de udtørrende temperatur skift vi lever med.

Mit ansigt har været i absolut sikre hænder med disse skønne produkter. Dem holder jeg sku’ fast i frem over. Jeg har bibeholdt mine K-beauty rense rutine, helt som jeg plejer morgen og aften (se K-Beauty routine)

De er delt ind i årstider sådan her:

“Oh My Cold”, Vinter serum.
“Spring Break”, Forårs serum.
“Summer Time; Sommer serum.
“Fall In Love”, Efterårs serum.

…selv navnene får mig til at smile.

Du kan læse om alle deres sera her : www.codageparis.com

 

VINTER:

“Oh My Cold”,- var den jeg startede med i vinteren sidste år 2016. Jeg tog hul på den i November, og brugte den frem til midt Februar..lang kold vinter.
Dette helt særlige serum udarbejdet til at give den ultimative beskyttelse i de kolde og rå måneder. Den beskytter, reparere og har en god effekt på indholdet af fugt i huden.

Vinteren i Danmark er nogle barske, stressende og udtørrende måneder for huden.
Denne serum genopfylder øjeblikkeligt huden, med fugtighedsbevarende ingredienser, der hjælper huden med selv at holde sig beskyttet hele dagen igennem.

Jeg bruger den morgen og aften under mine cremer til vinteren, dag: Below 10 Degrees fra Tromborg, aften: Moisture replenishing day cream fra Jurlique eller nat olien fra Sunday Riley. Husk altid at lade serumet tørre helt før du påfører din creme.

Jeg kan mærke at min hud virker glad, smidig og mere overskuds agtig end tidligere i disse kolde måneder. Den bliver slet ikke rød og tør nogle steder som den plejer…Eller, I kender det sikkert godt, helt totalt forfrossent ansigt, der brænder når man kommer indenfor efter en tur udenfor.
Jeg er vild med følelsen, følelsen af balance og ro i min hud, LOVE “Oh My Cold”.

Hele mit system fryser om vinteren..men min hud er glad.

 

FORÅR:

“Spring Break”,- denne lille fætter begyndte jeg med i Februar, med mindre der et år stadig er minus 10 grader…så trækker jeg den nok lidt. Danmark er lidt usikker på det område.
Dette serum eliminere toksiner (se Beauty Dictionary), reparere kulde skader og forbereder cellerne på en ny og lunere sæson. Spring break er et serum, udviklet til at genoprette komfort / balance i huden og givefornyet udstråling til glansløs og trist hud.

Jeg kunne se forandring efter bare et par dage, jeg fik min glød tilbage..var ikke længere grå i ansigtet, farven i min hud ændrede sig til frisk og glad forårs hud, lige som jeg drømte om…lidt som når foråret springer ud og vi ikke kan lade være med at smile, fordi det er så yndigt.
Efter en hård årstid for huden, føltes dette som et skud vitaminer og liv direkte i ansigtet…totalt wake-up call til huden, og den var ikke længere i vinter dvale.
Serummet indeholder afgiftende og energigivende ingredienser der aktivere den cellulære vitalitet – efterlader huden frisk og strålende.

Jeg bruger også denne morgen og aften, under morgen : DNA fra Ling New York, og under aften : Stadig den samme fra Jurlique.

Dette serum er nok min absolutte favorit, det var dette enkelte serum der gjorde størst indtryk på mig. Da forandringen her var så tydelig, fantastisk og virkelig velkommen på det tidspunkt. Men jeg tænker samtidig ,at det er “ Oh My Cold” der har startet hele processen..og derfor er en lige så vigtig brik i den skønne udvikling min hud er igennem.
Dette serum forbereder virkelig huden til det skønne forår.
…og samtidig understøtter og hjælper dette serum igen det næste i rækken “ Summer Time”.

 

SOMMER:

“Summer Time”,- så er vejret lunt og solen kigger frem, det er nu Maj (slut April faktisk).
Det var faktisk her jeg for alvor så og mærkede helheden i de fire sera.

Min hud er på dette tidspunkt gennemfugtet, i balance og nærmest lykkelig…jeg har siden jeg startede på disse sera, ikke engang haft en enkelt “periode” bums, ikke en.

Forårs solen har fået et par fregner til at springe frem, og min hud overflade er fin og glat. Lille let forår glød i kinderne..jeg er vild med det.

Dette sommer serum, er et ekspert produkt til sol og sommer, også hvis du skal ud og rejse til langt varmere steder end Dk…ikke så svært at finde.
Serummet her øger hudens melaminproduktion med 180% efter virkelig få dage (jeg har ikke fået testet min hud…så om det er nøjagtigt dette tal, det vil jeg ikke lægge hovedet på blokken for). Men jeg kan se forskel på huden, hudens farve, mine fregner…det er ret tydeligt.

Jeg står lige nu og skal på foto tur til sydafrika, og jeg har i et par uger brugt “Spring Break” under min creme til natten. Et par uger inden afgang skifter jeg til “Summer Time”, så min hud er forberedt på at der lige om lidt er fuldt blus på sol og varme…modsat Danmark 🙂
“Summer Time” skal også med i tasken.

Melamin er hudens naturlige sol beskyttelse, fordi den skærmer mod de farlige UV-stråler. Dette mindsker risikoen for forbrændinger som jo kan føre til hud kræft, det er der ingen der ønsker.
Ved at øge mængden af melamin kunstigt, kan man opnå den glade hud der langsomt tager farve, med hjælp fra kroppen.Dette er sundere end at lege grill-kylling i solen eller bruge selvbruner, ingen af de to nævnte virker virkelig ikke på mig…jeg bliver nemt lidt rød i de tidlige sommer måneder, og selvbruner får mig altid til at ligne en zebra…Do Not like!

Mit eneste problem med denne lille pipette flaske er, at den ikke indeholder nok, til at jeg kan smører det på hele kroppen, det gad jeg eller virkelig godt. Lidt dyrt tænker jeg.

Den gemmer på flere lækre fordele. Den beskytter huden mod varme og dehydrering, tilfører max fugt..dette kan mærkes. Mattere den blanke næse og hage i mit tilfælde. Derudover beroligere den huden og beskytter mod forurening.

Jeg bruger altid SPF efter serum og dagcreme.
Dagcreme sommer Pure Control fra Tromborg, Nat olie fra Sunday Riley.

Sidste sommer 2016, var første gang at jeg ikke blev lidt rød i panden og på næsen, efter mit første møde med solen. Første gang så længe jeg kan huske at min hud følte sig forberedt på sol og sommer.
Jeg fik den smukkeste farve, lækker og gylden med en masse fregner. Det kunne tydeligt mærkes at min hud var i 100% balance, et skridt foran vejret og forandringerne i dette.
Jeg er forelsket…i en serum serie. Codage Je t’adore!

 

EFTERÅR:

“Fall In Love”,- det lyder skørt, men det stopper sku ikke her. Der er endnu en lille goodie, et efterårs serum.
Dette er nøjagtigt udviklet til at reparere de solskader du evt alligevel har fået i løbet af sommeren ..måske du har glemt den rigtige SPF, eller er faldet i søvn i solen….ups!

Huden genopbygges og den forbereder allerede nu huden på vinteren der ligger og lurer længere forude.

En kraftfuld blanding af gode fugtgivende og reparerende ingredienser, hjælper huden her og nu med at genfinde sin styrke og smidighed,- Dette, smidighed har min hud allerede max af, og fugt, efter snart et års cyklus med disse små vidunder produkter og deres skønne effekt på min hud.

Huden får et godt tilskud af antioxidanter (se Beauty Dictionary), som er absolut nødvendigt, for at huden kan forberede og forsvarer sig til næste sæson skift..Vinter.

De uregelmæssigheder i pigmenteringen solen kan have efterladt, bliver udjævnet og huden synes klare. Din lækre tan visner ikke så hurtigt.

Dagcreme efterår : DNA fra Ling New York, Nat : Moisture replenishing day cream fra Jurlique.

Jeg tror inderligt at denne årstids kombi har været med til at holde min hud i balance under min 3 graviditet. Jeg har i denne periode ingen…som i ikke en eneste gang oplevede pigment forandring efter en sommer som højgravid, i solen. Disse fire sera, har i smuk symfoni hjulpet, støttet og beskyttet mit ansigt hele året, kulde og frost, aircondition og stres, sol og graviditet…mit ansigt udstråler overskud…jeg er vild med det, ..jeg er altså lidt træt, men det er ikke så synligt.

 

Key word her må være Fugt Fugt Fugt og reparerende ingredienser.

Jeg ved godt dette blev et lidt langt indlæg, men det er jo også et års research.

Håber inderligt at det hjælper jer, og giver jer mod på at prøve produkter i længere tid.

Hvad virker for dig i de forskellige årstider?

Dekode formlen:
På siden af alle sera fra Codage Paris, står den nøjagtige formel der er grundlæggende for de enkelte produkter. Disse kan og så afkodes på www.Codageparis.com. Totalt gennemsigtighed, det kan jeg godt lide.

De kan købes på www.wegabeauty.dk og www.greenharmony.dk

Gem

Gem

Gem

Gem