Save My Face Please.

Dette indlæg har ladet vente på sig, det ved jeg, men jeg ville have det helt rigtigt.
Så her kommer min kærligheds erklæring til mine save my face puder.

ADVARSELde er yderst vanedannende!

Denne pude er faktisk et sundheds produkt, der holder dit ansigt smukt og hjælper dig til den skønneste søvn.

Fantastisk antirynke-opfindelse, da ansigtsmuskler og væv (nat efter nat) ikke længere trykkes ned i din almindelige hoved pude.
Da man kan ligge med ansigtet frit, sikrer det en morgen uden soverynker/sovelinjer, som med tiden bliver mere og mere tydelige og sværere at blive af med igen…alderen, tsk tsk. Føler nogle gange jeg har haft folder i ansigtet til langt over middag, ikke fedt!
Optimal blodcirkulation til ansigtet, som også kan ses omkring øjnene.
Hovedpudernes unikke form optimerer desuden effekten af afvendte serum/cremer, da ansigtet sikres den rette støtte, uden produkternes sædvanlige afsmitning på hovedpuden. Jeg bruger altid forskellige nat produkter, nat olie, nat serum eller nat masker, det er faktisk rigtig rart at de bliver på mit ansigt i stedet for på min pude.

He’s side & My side (ovenover)

Den forebygger rynker og for hurtig aldring, det var nok denne lille sætning der gjorde at jeg måtte prøve den, ud over et ønske om bedre søvn. Jeg skiller mig aldrig af med den.

Jeg har valgt silke betræk til både den store og den lille pude.
Da silken er skøn for din hud, huden overopheder ikke, og jeg synes helt bestemt at mine urenheder den der ene gang om måneden, er mindsket betydeligt efter jeg har mødt min night partner in crime.
Den afhjælper acne, er god til allergiker og meget meget mere.

 

 

Den lille save my face er min tro rejse makker, jeg rejser ingen steder uden den. Den passer perfekt mellem hovedet og det lille vindue i et fly.
Hotel puder har aldrig rigtig været mig…de er enten for høje og hårde, eller ikke eksisterende. Så den er perfekt til de mange forskellige senge man skal sove i som rejsende makeup artist.
Jeg finder af og til min lille save my face pude hos min 12 årige søn, min mand hapser den også når han flyver…jeg burde faktisk købe en til alle i familien, så kunne jeg måske have min egen pude i fred..hi hi

 

 

 

Den store save my face, bor i mit soveværelse. Jeg bruger den alene og sammen med min almindelige hovedpude eller sammen med den lille save my face. Lidt lige som min hudpleje, min yndlings dufte, madvaner etc., så holder jeg af flere muligheder.

Den giver rigtig god støtte til nakke og skuldre, det har jeg rigtig meget brug for. Jeg ved godt jeg bare kunne lave min arbejds stilling om når jeg er på job…men det er sku ikke så nemt, man er vel et vanedyr. De stillinger man står i som makeup artist er ikke just ergonomiske. Så denne pude hjælper med til at jeg ligger ordenligt og får slappet rigtigt af i min nakke og skuldre, det virker..sammen med lidt reformer pilates, er jeg faktisk sluppet af med spændings hovedpine, ømhed i nakke og mellem skuldrebladene. HURRA…det er så meget lettere at klare dagen efter en rolig nat.
Ps. baby der holder fest om natten, tæller ikke med…det kan save my face puden dog ikke redde.

 

Jeg har også brugt den lille save my face, som hoved støtte til meget forkølet baby, for at hæve hans hoved en lille bitte smule, så han kunne få luft når han sov lur.
Det virkede super godt, da den kun hæver hans hoved lidt, og jeg kunne hører at han havde meget lettere ved at få luft igennem den lille bitte snot næse.

More sleep for everybody…

Jeg brugte den også under graviditeten som lændestøtte, ryg støtte og den fungere super som amme pude (vigtigt, hav ekstra betræk klar..det drypper altid lidt fra sådan en baby). Du kan nu også få betræk i de yndigste farver, jeg har forelsket mig i de rosa betræk, dem må jeg hellere få bestilt.

 

’SAVE MY FACE’® hovedpudernes fyld er i allergivenligt syntetisk fiber, der er ’fræset’ i en proces, der gør det muligt at maskinvaske (40 grader) og tørretumble hovedpuden, uden at den forandres. Selve hovedpuden er i bomuld, og der medfølger altid et aftageligt betræk i enten bomuld, silke og bl.a. microfiber; Bomuldsbetrækket er i en 280-tråds luksuskvalitet; pearl vævning.

Dette er absolut et must have i min verden, og jeg indrømmer blankt at jeg elsker produkter der arbejder for mig om natten.

Kan købes her

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem