Kig med, og se hvad model og wellness blogger Hanni Gohr har med i tasken, når hun rejser.

Følg hende på www.heywellness.dk

Jeg har fået lov til at fritte skønne Hanni for hendes beauty rejse tips.
Hanni ved om nogen, hvordan du kan holder din hud i fugt balance, og dermed undgår et par dage med dårlig hud, efter en lang flyvetur.

IMG_4256Hanni’s tips, tricks og yndlings produkter herunder:

Hanni:

Jeg rejser altid med støttestrømper. Jeg ville faktisk ønske at jeg altid havde gjort det, specielt i den tid hvor jeg boede i udlandet. Turene frem og tilbage til og fra New York har givet mig de blodsprængninger jeg nu har på hælene. De kunne muligvis være undgået …nåeh men så er det vel en slags kropsminder fra min tid på farten.

“Det ville jeg ønske, at jeg også selv ligesom Hanni var startet på det for mange år siden… :-)”

Jeg husker altid vitaminpiller på flyet (i verdens smukkeste pilleæske), da jetlag kan have en negativ effekt på immumforsvaret, you know, better safe than sorry 😉
Tiden på et fly er jo ligesom er sted, hvor man ikke kan så meget andet end at glo på en skærm eller endnu bedre læse en god bog. Jeg bruger flytiden som en zen-periode, hvor jeg gudskelov er berøvet fra mit elskede internet og sociale medier. Bøger gør dig afslappet, nyd det, og så på med sovemasken og sov så uforstyrret som muligt.

IMG_4257

Pilleæske, vintage
Støttestrømper, Matas, køb her
Bog “Der bor Hollywodstjerner på vejen” af Maria Gerhardt
Sovemaske, rejser jeg aldrig uden…kan ikke huske hvor denne er fra.

Du kan finde sove masker her.

 

 

Jeg er stor solbrille fan, og ja jeg er den smarte type, der har solbriller på hele året.  Blandt andet fordi de beskytter øjnene og de skrøbelige øjenomgivelserne, når der er et godt UV-filter i, men også fordi jeg tror på, at de spændinger man laver når man hele tiden misser mod solen, giver permanente rynker, dem vil jeg helst undgår så lang tid som muligt. Solcremen er det største must, inden jeg smutter af flyet og ud i solen.

IMG_4258Solcreme, Tromborg solcreme faktor 50, køb her
Solbrille, Marc Jacobs

 

 

 

 

 

Dette er min fugt-hær, den beskytter mig mod den “slemme” udtørrende fly luft. Jeg rejser absolut ingen steder uden min antiaging wrinkle cream fra Tromborg, den er altid i min håndtaske.. jeg er nærmest er angst for at miste min kuffert, skulle undvære den og mine produkter i nogle dage, dermed være foruden min yndlingscreme ved min side, mareridt!
Jeg har altid Lip cure i min taske,.. selvfølgelig også på et fly, jeg bruger som læbepomade. Manglen på denne kan også skabe en panikstemning.

På lange ture, som den jeg lige har været på til Sydney,  NY eller LA for den sags skyld, renser jeg min hud efter et par timer i luften, oftest efter maden, og gør mig “sengeklar”. Jeg renser, og går så i gang med fugt-hæren.
1. Jeg bruger min Ling Dual Emulsion, som er et fantastisk produkt, den giver fugt, der trænger ind i de dybere lag af huden,
2. Derefter Skin Food fra Weleda, som giver fugt og olie til huden. Ja man er lidt shiny, men jeg ser som sagt flyture som (laaaaaange) øjeblikke, hvor man ligeså godt kan bruge tiden på at pleje sig selv, husk du møder jo nok aldrig din sidemand igen, hvis du har lignet en overengageret olieret shiny skønhedsfreak.

IMG_4259

Skin Food, Weleda, køb her
Anti-aging Wrinkle Cream, Tromborg, køb her
Lipcure, Tromborg, køb her
Dual Moisture Emulsion, Ling, køb her

 

 

 

Tak til den dejlige og altid glad Hanni, for tips og billeder.

 

IMG_4255 IMG_4260

Hvad er dine bedste rejse tips?