Økologisk makeup

I mit arbejde som makeupartist, gennemtænker jeg altid mine valg af produkter. Jeg ville gerne være 100% økologisk, 100% allergivenlig og 100% miljø venlig, men det er svært.

Der er efterhånden kommet nogle absolut skønne og fantastiske produkter på markedet, i forhold til da jeg startede som makeup artist i 2003.

Jeg har læst og researchet rigtig meget på emnet, og kommet til den konklusion, at jeg må nøjes med at gøre mit bedste.
Jeg tænker altid på det kønne ansigt, jeg får i stolen, er en persons levebrød.

Derfor er det vigtigt for mig, at jeg har styr på mine produkter og min hygiejne (den kommer der et indlæg om her på bloggen snart). Samtidig skal jeg levere et færdigt produkt for en kunde, der har et specifikt ønske om et look.

De økologiske makeup produkter ( ikke hudpleje, det er noget nemmere!), indeholder tit mindre piquement, dette er farven. (se Beauty Dictionary )

I mit arbjede har jeg brug for, at jeg kan levere nøjagtig det look der ønskes. Det er tit ikke økologiske mærker, der kan leverer disse intense farver. Jeg prøver at holde øje med hvor mange parabener ( se Beauty Dictionary ) de forskellige produkter indeholder.

Nogle af disse parabener er med til at holde produktet sammen og konservere det, sørge for produkterne ikke skiller eller rådner, eksempelvis flydende produkter, der deler sig i lag og ser frygtelig uappetitlige ud…ikke at de skal spises, men de skal trods alt puttes i ansigtet på nogle smukke mennesker. Så nogle parabener er gode nok ( liste kommer snart )

Nogle af de økologiske makeup produkter jeg har prøvet er :

Rms Beauty ( Rose Marie Swift ) absolut et af mine favorit produkter. De her produkter er bløde og lækre at bruge. De fungere så smukt til “ No Makeup Makeup “ ( se Beauty Dictionary ), men også til det lette smokey eye ( se Beauty Dictionary ), aften eller fest makeup.

Kjær Weiz : De har nogle rigtig skønne farver og de er lette at bruge til det naturlige, lidt som Rms beauty.

Jane Iredale : Her kan man både finde let dækkende og mere dækkende foundations. De har osgå et ok sortiment af skygger og blush.

Anne marie Börlind : Dem har jeg ikke så stort kendskab til. Jeg har kun leget kort med disse produkter. Hudplejen er god.

Der er også :

Logona, Tata Harper, Organics , Mirenesse, Dr Hauschka, Pure Organic , Lotus, Nvey Eco, Benecos, Green People, Honey Bee Garden og Amazing Space. Disse har jeg dog endnu ikke haft fingrene i, og har derfor ikke kunnet teste.

De produkter jeg har i mit daglige makeup kit er : Tromborg, Rms beauty, Mac cosmetics, Bobbi brown, Jane Iredale, Laura Mercier, Armani, Mor, Kjær Weiz og Diadermine. Pensleanmeldelse kommer på bloggen snart.

De hår produkter jeg bruger i mit arbejde er : Lernbergerstafsing, Kevin Murphy og Phillip B.

Privat bruger jeg ( makeup produkter ) : Tromborg, Laura Mercier, Bobbi Brown, Mac og Kjær Weiz.