Mine hudpleje rutiner er alle tilpasset årstiden.

Lige nu er der fuld smæk på fugt fugt og atter fugt..og sol faktor.

Min helt almindelige K-Beauty aften rense rutine er stadig den samme (jeg har tidligere lavet et blog indlæg om mine rutiner..tjek dem ud)

Men morgen efter konjac svamp med koldt vand eller miquera peel me coocoons, bruger jeg hele sommer perioden “Summertime” serum fra Codage.

Codage Paris har jo udviklet en serum til alle sæsoner (“Summertime“,” Fall in love”, “Oh my cold” og “Spring break”)…det er da fuldstændig fantastisk…Jeg er vild med det.

En beskyttende og aktiverende serum.

Dette skønne serum er fugtgivende, beroligende og styrker hudens naturlige forsvar. Serummet arbejder på at give maksimal blødhed, samtidig med, at den skaber en jævn tone.
Det indeholder en gavnlig aktivator, der øger melaninproduktionen i huden. Melanin er hudens naturlige solbeskyttelse, der skærmer mod de farlige UV stråler, der er med til at give hudkræft.

SUMMERTIME reducerer også mørke pletter og giver en sunkissed glød.  Ergo den forbereder og hjælper huden i solen.
Velegnet til alle hudtyper.

FullSizeRenderHerefter bruger jeg hver, dog kun om morgenen, min elskede Sun Primer, DNA protection cream fra Tromborg.

Denne blødgørende creme er beriget med 20 naturlige aktive ingredienser inklusiv antioxidanter, der til sammen neutraliserer den negative effekt af frie radikaler genereret af UV stråling, miljømæssige faktorer og stress.

 

Ingredienserne beskytter hudcellernes DNA mod ødelæggelse.

Den naturlige beskyttende hovedingrediens kommer fra ren ekstrakt af en særlig vandmelon, der vokser under ekstreme forhold i Kalahari ørkenen i den sydlige del af Sahara. Vandmelonen har derfor udviklet sit eget forsvarssystem mod varme, udtørring og UV stråling. Den producerer særlige molekyler som beskytter vigtige cellestrukturer, herunder DNA og proteiner.

Ved at tilføre huden vandmelonekstraktet i form af opløselige vitaminer, sukkermolekyler og aminosyre forstærkes hudens naturlige forsvarssystem. Hudens nye bodyguard.

Beskytter DNA mod ødelæggelse fra frie radikaler skabt af UV stråling.
Den ultimative Sun Primer. Er perfekt som primer under makeup.
Brug den om morgenen under solbeskyttelse, inden huden eksponeres for sollys.

Jeg føler ikke at min hud stresser eller bliver rød på noget tidspunkt…ydermere holder denne kombi mine piquement forandringer nede. ( Det skal siges at jeg hele foråret brugte “Spring break” serum fra Codage, der forbereder huden til foråret, sol og sommer, og så med min sun primer overpå, under sol faktor. Jeg tror dette også har været et vigtigt element i glad og rolig sommerhud.

 

IMG_5488Til natten vælger jeg lige som resten af året en god fed creme, foder, fedt og fugt mens jeg sover.

Lige nu er det “Skin Food” fra Weleda der virker rigtig godt for mit lille ansigt.

 

 

 

 

 

 

EKSTRAS TIL NØRDEN, som mig:

Formlen på “Summertime” serum. (de lister altid alting udenpå Codage produkter, så ved vi nøjagtigt hvad der er i og hvilken funktion ingrediensen har):
Hy3 – En fugtgivende egenskab, der genopretter og bevarer hydrering. Øger kollagen i huden, samt opstrammer og giver huden en yngre teint.

MA1 – Denne spot-fighting ingrediens forhindrer bakterier i at opbygge sig i huden og hjælper med at afbalancere talgproduktion, samtidig reducerer den størrelsen af porerne afsluttes med en mat finish.

AP3 – Beroligende og fugtgivende. Denne ingrediens forhindrer hudirritation og styrker hudens tolerancetærskel for inflammatoriske reaktioner.

AO3 – reparerende og beskyttende. Denne antioxidant er en rig blanding, der beskytter mod frie radikaler og UV-skader.

PA3 – En beskyttende ingrediens, som beskytter mod forurenende stoffer. Arbejder for at forbedre hudens naturlige rensningsproces, samtidig bevarer den antioxidanter og forhindrer celledød. Aktiveringen af keratinocytvækst forstærker hudens barriere.

Et – forebyggende og korrigerende. Denne ingrediens bevarer hudens hydrering, når de udsættes for varme og UV-stråler.

Br – Stimulerer melaninproduktionen for en intens og endda sunkissed teint.

Fri for parabener, æteriske olier og phthalatbufferopløsning.

 

HVAD ER DIT ABSOLUTTE BESTE SOMMER HUDPLEJE TIP?