My new night love from Windle & Moodie.

Jeg tror, at jeg kan se en rød tråd i mine musthave produkter for tiden. Jeg elsker produkter der arbejder for mig mens jeg sover, om det er nat oiler, nat masker, nat creme.. I love it!

Nu har jeg mødt endnu et vidunder produkt.

FullSizeRender 3

 

Nat creme til mit hår…hvor har den været hele mit liv – hvordan har jeg kunnet leve uden den.

 

 

 

 

IMG_7539Den er fra Windle og Moodie, covent garden. Det er en usynlig nat creme til håret, der arbejder mens jeg sover, den kan altså sagtens bruges om dagen også.

Dette er en absolut fantastisk “Behind-the-scenes” – fugtigheds creme til dit hår. Den giver nyt liv, den smukkeste sunde glans og en vidunderlig ny fornemmelse af totalt lykkeligt hår. Farvel triste lokker..

Artisternes hemmelighed..Sshh!!

 

 

 

 

Den indeholder Monoi olie og ekstrakt fra sukkerroen der har hver sin funktion, den ene tilfører glans, den anden fugt. Dette kan  absolut mærkes næste morgen når jeg vågner op med det blødeste smukkeste hår..en tur med min Mason Pearson børste…og lykken er gjort.

 

FullSizeRender

Jeg massere den ind i håndklæde tørt hår, hele håret.. og sover med den i. Den skal ikke skylles ud.
…den fungerer også som en UV protector.

Aldrig før har det været så nemt at få det sunde glansfyldte let “bouncy” hår jeg længe har drømt om.

 

Life is good – Enjoy!

 

 

Købes hos Untold Secretz , ikke mange klik og den kan blive din nye night Love.

Mason Pearson børsten er fra Barnholdts

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem