Mascara:

mascara_science_tp1

Mascara, the trick master.
Den måde vi tager mascara på er meget individuel, der er ikke mange der gør det på samme måde. Alle har deres lille ting, de gør for at opnå den perfekte vippe.
Jeg er sikker på, at du gør det helt perfekt. . . men ville det ikke være skønt med et par fif anyways.

Der er heller ikke noget som at have disse bat-agtige, flagrende fjerlette vifte lignende vipper skabt af din foretrukne mascara, påført med lidt åben mund selvfølgelig.

At vælge den rigtige mascara med den præcise forlængelse /adskille /fortykkelses formel du ønsker, er kun halvdelen af jobbet – medmindre du allerede har fundet vidunder mascaraen.                                    (Del venligst i kommentar feltet).
Jeg vil guide dig igennem “behind the scenes” metoden, er sikker på at den vil gøre dig til en øjenvippe pro.

images-6

Du behøver ikke at bruge børsten det kommer med. Jeg bruger næsten altid den lille fan børste fra MAC (nr.205, 185 kr). Jeg bruger også engangs “mascara wands” (ligner dem der er i mascaraen, med den er ikke gennem væddet af produkt). Det gør det lettere for mig at opnå lige præcis den vippe jeg ønsker..om det er intens fyldigt look eller bare helt naturligt.

329-81004873-M79Y01_Mimages-3
Hvis jeg bruger børsten på mascaraen, kan jeg bedst lide dem der har korte hår på den ene side af børstehovedet og længere hår på den anden side.

images-2

113 kr Matas

Børsten bliver presset ind mod øjenlåget lige ved rødderne,(den korte side først. Jeg begynder at dreje den samtidig med at jeg kører børsten ud af i længden, i en glidende bevægelse. Herved skaber jeg en illusionen af ​​en tykkere vippelinje uden at skulle lægge en eyeliner. Bonus, at koncentrerer produkt i dette område bidrager til at opretholde den smukke buede vippe.
(Du kan endda bruge spidsen af ​​staven/penslen til at påfører endnu mere pigment, men sørg for at udjævne det, hold børsten vandret.)

Jeg påfører mascara på hver enkelt hår – selv de små stumpet af dem i øjenkrogen.

Bland dine mascaraer.
Det er virkelig op til dig / dine ambitioner, men en standard mascara cocktail kan indebære en formel til f.eks. at adskille, forlænge vippe hår, give lidt fylde og en til virkelig fede, fyldige vipper. Det kan også være en mascara der giver vippen et lille buk, og forstærker den.
Husk at give farve på både oversiden og undersiden af vippen.

Vælg dit look, skal de nederste vipper have lidt, meget eller ingen ting.

Du har måske ikke allerede prøvet dette, fordi du har hørt det tynger vipperne ned ad, men det virker til nogle looks. For ekstra længde og stivhed, aftør overskydende mascara af på et stykke køkkenrulle, kør mascara børsten/penslen på oversiden af ​​vipperne, så på undersiden til at give dem et ekstra løft.
Skab “spider” vipper( edderkop vippe), men på en måde “fashion show” måde.
De er ikke teknisk klumpede eller spidery – de er ultra- tykke,herefter er vippen klemt sammen til punkter, som skaber det dramatiske edderkop agtige look..ikke så skræmmende. For at prøve dette, anvende en godt lag mascara , støv så lidt transparent pudder på. (Dup børsten af på håndryggen, før du dupper den på vipperne, for at fjerne overskydende produkt). Påfør et andet lag mascara, derefter bruge pincet til at klemme et par vipper sammen.

0002533_maybelline-mascara-colossal-cat-eyes-wild-black_300images-1

85 kr Matas

De fleste af os gøre det “op og ud”, eller en hurtig zig-zag.. men den diagonale metode fungere bare bedre. Det bliver mindre tegneserieagtige. For at opnå dette , træk børsten igennem i en ca 45 graders vinkel i stedet for lige ud , bruge lidt ekstra tid at definere de yderste hjørner af øjenkrogen.

Skift retning, ændre dit øjes form.
Dette kan give det dukke -lignende, Dior babe look. Holder mascara børsten/penslen næsten lodret på hovedet, start i yderste øjenkrog, arbejd alle vipperne igennem, give dem et par lag. Efterfølgende friser dem på plads med din fan brush. Husk undervippen. Her er “Manga” fra L’oreal, helt fantastisk, man kan nemlig dreje børste hovedet i forskellige vinkler.

images-8images

89,95 Matas

Husk mascara skal renses af hver dag. Dine vipper kan blive svage og porøse..knække og blive ødelagte af gammel mascara. Rense blid, ingen gniden og skrubben.