IMG_8500

Weekenden er spa tid. Der skal plejes og hygges.

Jeg tester Mario Badescu rense produkter, og jeg glæder mig…Har snydt lidt. Jeg har brugt dem i et par uger nu, og er smaskforelsket.

De er skønne, lette og føles fantastisk på huden, Alpha grapefruit cleansing lotion renser blidt og efterlader ikke min hud tør og stram. Den indeholder citrusekstrakt, der virker eksfolierende, aloe- og tang der har helende kræfter. Citrusekstrakt renser også i dybden, løsner urenheder og renser tilstoppede porer , derudover fjerner den døde hudceller og efterlader huden ren og frisk.

Azulene Calming mask. En ansigtsmaske fra himlen. Den anbefales specielt til rød eller ukomfortabel hud, der lider af rosacea, eksem eller ekstrem sensitivitet. Den indeholder beroligende kamille. Jeg har ikke store problemer med min hud, men den er skøn alligevel. Jeg kan godt blive lidt rød om vinteren..eller efter for langtid i solen. Den beroliger, fugter og hjælper huden med at stresse lidt af. Den virker helt fantastisk på irriteret hud efter barbering.

Cellufirmdrops forebygger tab af hudens naturlige elastan…I need!! Den er absolut fantastisk og jeg har på kort tid kunne se en markant forskel på linjerne, der var begyndt at dukke op i mit ansigt. Min hud syner nemlig yngre og strammere. Den styrker hudens naturlige elastisitet og smukke overflade/teint. Cellufirmdrops indeholder næringsrige vitaminer, alger og søgræs, som virker som en fugtgiver på huden. Min absolutte favorit er den vidunderlige facial spray med Aloe, herbs og rosewater. Det er en fugtgivende og forfriskende spray som kan bruges både under og over makeup.. Den bliver fast i mit sortiment fra nu af.

Der kommer mere…just hang in there.

Where to buy : www.beautyhero.dk