Highligter freak,

Yes I am…Jeg er kæmpe fan af highligtere, og har pænt mange forskellige i mit kit, -de har alle deres eget formål for mig, i mit daglige arbejde. Nogle skal give meget lys end andre, et mere fedtet look, mere glans, svag undertone af rosa eller være helt kolde i farven.

Det de alle har til fælles, er at de på hver deres enestående måde forskønner, også træt og trist hud har stor glæde dem. De giver huden liv og lys, reflektere fregner, -får huden til at stråle af energi.

Jeg har længe sværget til “Strobe cream” fra Mac, og er stadig ret vild med den. Den har nu fået konkurrence fra & Other Stories, “Radiance cream” hedder deres vidunder produkt.
Den er let og transparent men giver lige præcis den glød og energi der skal til for at skabe det perfekte “no makeup makeup” look som jeg holder alle mest af.

Disse skønne highlighter cremer, er ikke det samme som en real highligter, den man påfører som et finish på sit look. Creme highlighter som “Strobe cream” og “Radiance Cream”, fungere også som en base, et produkt jeg påfører før makeup og nogle gange også efter. Jeg påfører den lige efter min dagcreme, på target areas som kindben, næse, bryn ben, krave ben og amorbue. Jeg har med fordel, både på mig selv og på modeller ligeledes, brugt den i hele ansigtet under foundation.

Jeg kunne aldrig leve uden min strobing base. Go fetch

Mac “Strobe Cream” 270 kr

& Other Stories, “Radiance cream”  135 kr

mac_sku_M6HE01_640x600_0 0148569001_1_100011