Musthaves del 1.

Vores daglige renserutine er afgørende for, hvor effektivt vores hud optager de ingredienser som vi tilbyder den gennem cremer og serum. Hvis vi ikke renser rigtig spilder vi en masse penge, da huden intet får ud af de lækre ingredienser. Så her skal du ikke spare på tiden…det tager altså slet ikke så lang tid.

Jeg vil her kort ridse op, hvad jeg mener man skal have i sit daglige hudpleje kit (mine absolut musthaves til daglig hudpleje).
Dette er mine forslag til produkter og rutine, tænk det som en skabelon hvor i du placere dine egne yndlings produkter eller musthaves.

Det er vigtig at have gode rense produkter, dermed ikke sagt dyre. Vigtigst er at de passer nøjagtigt til din hud. Det er ikke helt lige meget hvilke produkter du bruger. Du skal rense din hud dagligt, for at fjerne døde hudceller, støv, snavs og sved der sætter sig i huden i løbet af dagen. Vasker du kun dit ansigt med vand, får du ikke opløst fedt på huden, og dine gode pleje produkter kan derfor ikke udnyttes optimalt, du risikerer også at dine porer stopper til.

Rensegel : Kan virke affedtende på huden, de er rigtig gode hvis du har tendens til fedtet hud.Må kun bruges en gang dagligt, ellers risikere du at udtørre din hud. Det gælder også nogle former for skum rens. (læs på produktet).

Mousse og skum : Disse fungere rigtig godt til normal hud. Nogle skum renseprodukter er kun henvendt til fedtet hud.

Rensemælk, cremerens eller balm : Er mere skånsomme,og egner sig bedst til tør eller normal hud. Rensemælk passer til alle hudtyper.

Olie rens : Kræver lidt mere arbejde, denne skal masseres ind i huden og skal efterfølgende vaskes af med endnu et rense produkt ( jeg efter renser altid her med en mousse).

Fugtspray eller Toner : Hjælper din hud med at genvinde pH-balancen. Tonere og fugtsprays kan fungerer som en let serum, den forbereder huden til de aktive ingredienser du tilfører igennem de efterfølgende produkter. Undgå alkoholdige produkter, disse kan virker udtørrende på huden, så kan den miste sin balance og smidighed.

Serum : Er et produkt du bruger før din creme, den kan give din hud ekstra hjælp. Et skud fugt, energi, glans, og meget mere. Jeg bruger dem altid og har forskellige serum til forskellige target areas..områder af mit ansigt der behøver ekstra hjælp,minimere linier, fugtbooster, pluming effekt.

Cremen : Din creme er vigtig, den skal fodre din hud. Tænk de forskellige krav ind, som du måtte have til din hud. Den skal kunne klare, vind, sol, klude, aircondition og meget mere. Din creme skal hjælpe og styrke din hud. Find en creme din hud elsker, der gør den glad, smuk og spændsigt.

Dine produkter skal passe til dig, i både ingredienser, virkning og duft. Det handler og skøn, smuk og glad hud. Fornøjelsen ved at forkæle dit sind indefra og ud.

En god creme for mig er, en god fugtgiver, blød og let i konsistensen, dufte blidt og ikke for parfumeret. Den skal blive absorberet hurtigt ind i huden, den må ikke blive liggende på overfladen og smutte rundt i ansigtet. Det sker nogle gange alligevel, men så ved jeg at det er fordi jeg trænger til en peeling eller en blid skrub.

Dine behov, hvad har dit ansigt brug for:
-Er dit ansigt i balance?  -ingen tørre pletter, urenheder eller rødmen. = Fugt.
-Er dit ansigt fugt tørt ?  -strammer efter rens, synlige linier. = Masser af Fugt.
-Er dit ansigt fedt tørt ?  -kan også stramme efter rens, syner nogle gange fedtet i overfladen. = Fugt evt bland lidt god olie i cremen til natten.
-Er dit ansigt fedtet i overfladen?  -store pore, fedtet T-zone. = Fugt, spar på olierne. Rens rigtigt.

Den lette afrensning : Brug en rensemælk eller en blid mousse, det du bedst kan lide. Brug en fugt spray eller en toner uden alkohol. Vigtigt rigtig god creme (god for dig og din hud). Dette er virke den mest skrabede for for rens jeg kunne forestille mig. Ville forslå at der bliver sat lidt mere tid af til hudpleje. Det behøver kun at tage 5-10 min.

Den uddybende Ansigt rense rutine:
– Rens først med olie ( masseres ind og skylles af med lunkent vand ) opløser og fjerner makeup, skidt og sved. Dernæst rensemælk eller mousse (denne fjerner overskydende renseolie, genstridige makeup rester,det sidste snavs og sved). Efterfulgt af fugt spray eller toner til at normalisere din huds pH-værdi. Serum for at tilfører ekstra fugt, energi eller et boost til anti-aging. Nogle gange serum nr to til at styrke endu et behov i huden. En god creme der passer perfekt til din hud, masser af fugt, mindsker linier, dulmer rødmen, lige det du hud drømmer om. Jeg afslutter næsten altid med solfaktor. Fugt maske minimum et par gange om ugen.