Jeg startede en 30 dages test på mit gamle ansigt den 3/1 2018. Jeg kunne mærke en reaktion med det samme. Min hud skulle tilpasse sig til den nye procedure.

Her kommer min oplevelse og vurdering.

Før første rul.

Efter ca 2. rul kunne jeg se og mærke forskel. Jeg synes umiddelbart det er svært at se på billederne. Jeg har prøvet med ring-light for at gøre det lettere for jer at se, men det lys gjorde huden “for” pæn.

Nej det gør ikke ondt, men man kan godt mærke små prik mens man ruller hen over huden. Nogle områder er mere sensitive end andre.. tip fra Anita, undgå læberne. Det gør nas😬

Men min hud føles strammere på den gode måde, min bekymrings linie mellem brynene er næsten væk. Wuuhuuuu… dog er smile rynker.. “ja jeg kalder dem rynker, da de er stædige og stride!”, der stadig!

Du ved smile rynkerne ved øjne og mundvig, de skal rulles meget mere. Væk skal de!

Lige pt. er jeg løbet tør for den der lipopeptide serum man skal bruge lige efter rul, men så snart jeg har fået købt en ny, ruller jeg igen.

Så jeg har besluttet at rulle videre, “som vedligeholdelse af bilen”.. så må mit ansigtet også holdes ved lige…faktisk også fordi at jeg fik en besked fra Anita/dermaroller Danmark, der skrev at jeg muligvis har været lidt forsigtig med mit rulleri.. man skal faktisk trykke hårde end jeg først antog.

Så der skal rulles, ca 1 gang om ugen, måske to, og det tænker jeg at jeg kommer til at fortsætte med. Jeg har allerede fået indarbejdet rejse rutine med mine nye bedste ven.. the roller:-)

Dagligdagen er piece of cake🍰

Halvvejs, efter 15 dage.

Jeg er virkelig positiv overrasket.

Den er nem at bruge, når man lige har får styr på bevægelserne… men det er nok bare mig hi hi.

Den er virkelig nem at rengøre, jeg var kun rigtig rød mens jeg sov, jeg ruller altid inden senge tid. Næste morgen var det bare en lille blush.. det er jo alligevel det jeg stræber efter i min makeup.. win win.

Jeg synes at min hud overflade er mere jævn, og som sagt er jeg allerede minus en pande rynke. Hud har fået en friskere glød.

Efter 30 dage… Ham i panden er næsten usynlig!!

Jeg ruller videre, da jeg ønsker at mindske mine smile rynker ved øjnene og mundvige .. jeg synes heller ikke at min porer er blevet mindre, men det kan også være fordi min hud altid er lidt på overarbejde om vinteren.

Håber inderligt at de forsvinder helt.. fuldstændig mega meget væk væk væk. Dem er jeg absolut ikke fan af.

Hud plejen der følger the original derma roller, fungere ok, jeg vil vove pelsen og sige at du under ingen omstændigheder må rulle uden at have lipopeptide også fra the original dermaroller lige ved hånden. Huden har så meget brug for lige nøjagtig dette produkt efter rul.. du kan mærke det når du prøver.. du er slet slet ikke i tvivl.. “Match made in heaven.”

Til gengæld fik min hud slet ikke nok fugt af dag cremen fra dermaroller. Heller ikke selv om jeg prøvede med både lipopeptide, Hyal C serum under dagcreme. Jeg brugte ikke andet i de 30 dage jeg testede. Det kan også være derfor min hud er lidt i underskud pt.

Jeg er tilbage til min egen fugt og sera nu og kan mærke at en kombi bliver en smuk symfoni for min hud, men jeg kommer aldrig til at lægge dermaroller og lipopeptide fra www.original-dermaroller.dk på hylden. “It is a keeper”.

Jeg behøver ikke engang pandehår til at dække bekymrings linien.. hvordan dækker jeg mon kragetæer ved øjnene… “keep on Rolling”

Så snart jeg ruller igen laver jeg et indlæg om min skincare symfoni✨

En lille men ret vigtig detalje.. jeg har googlet mig halvt ihjel mht. forskel på de mange face roller der findes på markedet. Jeg må konstatere at det er et cirkus.. der er mange af dem det kalder sig dermaroller .. men de har billige og ikke spidse nåle i deres ruller. Nogle af dem er faktisk så ringe og billigt produceret at de kan ende med at ødelægge huden noget mere end den reparere og hjælper med smuk overflade.

Det jeg nåede frem til er at denne hjemme side er sikker, og den anbefaler jeg. Dette er den der hedder Original dermaroller.

De viser gerne før og efter billeder. De svarer rigtig gerne på spørgsmål.. og mødes in person. Jeg er vild med det💪🏽👌🏽

Her Www.original-dermaroller.dk

Tak forjer🙏🏽