HELLO HAPPY FACE..

FullSizeRender

MAGNITONE LONDON, Bare faced!

Denne fine lille rensebørste, er dybderensende og stimulerende for din hud..og så giver den en skøn ren fornemmelse og den smukkeste glød.

Jeg har min til at stå i badet / bruseren, den er 100% vandfast…fantastisk.
Anbefalingerne siger 60 sek. om dagen og du vil se resultater hurtigt, din hud bliver smukkere og smukkere dag for dag.

 

FullSizeRender 4Jeg bruger kun min et par gange om ugen, eller hvis jeg synes at min hud trænger til en ordentlig omgang, men så altid efterfulgt af en fugtgivende maske eller fugtgivende serum og creme. Min hud tenderer til hurtigt at blive lidt tør hvis jeg over renser, så mærk efter, det kan være meget individuelt.

 

 

 

 

 

Jeg bruger ikke altid de samme rense FullSizeRender 3produkter, det kommer lidt an på humøret på min hud. Jeg har en 3-4 favoritter jeg skifter imellem…sport for huden tænker jeg.

En af de ting jeg lagde mest mærke til er, at det føles som om mine produkter giver sig fuldt ud efter en tur med min Magnitone. De trænger bedre ind og jeg føler at jeg får fuldt udbytte af deres ingredienser og funktion. Så mine produkter får lov at give sig 100%…jeg elsker det.

Den er nem at have med på rejser, den kommer med en USB oplader og medfølgende rejsetaske. Fylder ingenting.

 

 

Sådan gør du:

Påfør dit daglige vandopløselige renseprodukt i ansigtet. Gør børsten våd og start.

BareFaced! har to tilstande at skifte imellem.

Tryk 1 gang for den daglige dybderens, som sikrer at al snavs fjernes fra porerne. Din hud bliver helt ren, mikrocirkulationen styrkes så huden arbejder bedre, og din huds glød og udstråling bliver synligt forbedret.

Tryk 2 gange for Pulse Lift ™ Toning – en aktiv massage og stimulering af din hud som anvendes efter ønske og behov for at forbedre hudens tilstand yderligere og gøre den fit for fight – en 60 sekunders workout. Vi anbefaler Pulse Lift ™ Toning minimum en gang om ugen, men du kan gøre det så ofte du har lyst.

Med 20 sekunders interval bipper børsten og du skifter område, brug den på T-zonen, kinderne og halsen. Efter 1 minut slukker børsten og din hud er ren, fin og klar.

Prøv også vores Stimulator børstehoved med denne tilstand og lad BareFaced! massere dine cremer ind.

Forresten, den fåes i mange yndige farver.

www.wegabeauty.dk

Gem

Gem

Gem