Vinter er hård ved huden både ansigt og hænder. Her får du mine 3 yndlings cremer til hænderne.

Den kolde tid er her..det siger mine hænder ihvertfald.

Minus grader, kold vind, skrabe is af bil ruderne om morgenen.

Min hænder er på overarbejde .. i min dagligdag som makeup artist vaske jeg hænder vildt mange gange, og bruger håndsprit mindst ligeså mange gange.

Jeg har en ting med hygiejne .. og det går ud over mine hænder.

Så selv om sommeren bruger jeg faktisk dagligt hånd creme og hånd masker.

Her i de kolde måneder, sover jeg også nogle gange med hånd olie og bomulds handsker på.

Mine hænders 3 favoritter:

L’occitaine 25% hånd creme, til tør hud. Den er høj på shea smør, dette er en fed creme. Det er det, jeg er rigtig vild med ved den. Den kan redde tørre hænder der svier, er røde, og sprækker.. det gør mine hænder i løbet af vinteren hvis ikke jeg passer på dem. Den indeholder allantoin der lindre og beroliger. Den fedter lidt i starten men den skal nok bliver absorberet.

Davines anti aging hånd creme, på base af oliven olie. Denne her bruger jeg helt året.. hvem vil ikke gerne have smukke unge hænder. Den absorberes lyn hurtigt, fedter slet ikke. Bonus: den dufter helt fantastisk og hænderne forbliver silke bløde længe.

Mario Badescu, Fruit and Vitamin A hånd creme. Denne creme er let og absorberes hurtigt. Den efterlader ingen fedtet hinde. Dufter blidt, og har den yndigste lyserøde farve. Denne har også anti aging effekt.

Husk det, pas på hænderne hele året.

L’occitaine :http://m.magasin.dk/shea-intense-hand-balm-150-ml./VA04318109-00000001_061.html?gclid=EAIaIQobChMIpcTwhou-1wIVqbDtCh0AbQt_EAQYByABEgITSPD_BwE

Davines : https://nicehair.dk/davines-anti-aging-hand-cream-50-ml.html

Mario Badescu : https://www.mariobadescu.com/category/hand-creams