Nyt mærke i min hjemme spa.

dear Klairs.Jeg har fået love at prøve noget nyt i min rense rutine..jeg sværger til dobbelt rens (K-Beauty).

I den sammenhæng har jeg prøver mange forskellige mærker. Men det er første gang jeg går 100% koreansk, og jeg er fuldstændig vild med det.

dear Klairs filosofi, er fokus på det simple og og lade de gode essentielle ingredienser arbejde. Præcis som jeg elsker det!-Nul farvestoffer-Nul alkohol-Nul parabener-Nul kunstig duft eller parfume Jeg har testet:

dear Klaires, koreansk hudpleje mærke.

“Gentel Black deep cleansing Oil” og “Rich moist foaming cleanser” begge Fra dear Klairs. De passer begge perfekt ind i min daglige dobbelt rense rutine.

How I do:

Jeg bruger altid rense olie på tør hud, det anbefaler Klairs også.Jeg massere den godt ind i huden, gør fingrene våde og massere videre. Skyller af med lunkent vand.

Derefter tager jeg foaming cleanser, på vådt ansigt og massere op til den skummer godt, skyller af med koldt vand. De fungere rigtig godt, de føles skønt på huden og den rene fornemmelse der efterlades i huden en fantastisk.

Jeg er kæmpe fan af K-Beauty, dobbelt cleansing og 7 trins rens, eller 10 trins rens, men I skulle altså også prøve det… at have helt igennem ren hud, ingen rester af makeup, døde hudceller eller skidt.

Fornemmelsen af en glad hud, der er så klar til det næste produkt i min rutine.Jeg elsker det… elsker elsker elsker det!

What they do:

dear Klairs Gentle Black deep cleansing Oil:

Hypo allergenic (Dette betyder at det er meget allergi venligt), vegetabilske olier der renser blidt, fugter og beskytter. Rigtig god rens både sommer og vinter.

Black bean oil (kontrollere sebum produktion)

Black sesame oil (mindsker risiko for dehydrering, er anti-age, og har antioxidant effekt.

Black currant seed oil (Levere mineraler og vitaminer)

dear Klairs rich moist foaming cleanser:

Hypo allergenic.

Dette er en forberedende rens, (forbereder huden til næste trin). Den renser pore, fjerner spor af makeup og andre urenheder på huden.

Den er ikke udtørrende og pH- balanceret. Ydermere exfoliere den blidt og efterlader huden helt silke blød.

Aloe vera og hyaluron syre giver ekstra fugt.

Tea tree olie er anti inflammatorisk og anti septisk, og så er det med til at berolige huden.

Houttuynia cordata ekstrakt ( kamæleon blade) Dette var jeg nødt til at slå op… og oliven olie renser og giver glød til huden.

Jeg er ret vild med disse produkter, og min hud er rigtig glad og ren.

Instagram @kocono

Www.kocono.dk alle produkter kan se, og købes her.