…yep that’s the face! Nogle dage er der bare brug for mere kaffe og hurtig hjælp.

De der dage… hvor jeg midt på dagen, har brug for lidt hurtig hjælp…jeg ser trist og træt ud,  selvfølgelig er jeg kommet afsted uden nogen form for backup makeup, så kommer min Paint Pot fra MAC (i farven Groundwork) mig altid til undsætning. (købes her)

Facts om Paint Pots :
Er en superfarvemættet øjenskygge, der er cremet og let at påføre, men tørrer på huden og giver en intens, levende finish. Den holder længe, er farvefast. Giver en helt ensartet dækning uden striber eller klumper. Glider let hen over øjenlågene. Cremeprodukt, der kan blandes med andre M·A·C -øjenskygger og -linere.

Der findes rigtig mange forskellige farver.

Jeg dupper Groundwork på låget med en finger, – bruger lidt Magic Mix i ansigtet…den har jeg altid har i tasken..og en i bilen.. (se opskrift i indlæg om Magic Mix).
Mens misten er fugtig, dupper jeg lidt groundwork på kindben og kinder.. Voila’ klar til et uventet arrangement efter arbejde.

FullSizeRender 3 MAC-Cosmetics-Paint-Pot-Review

På billedet med model, har jeg brugt Groundwork på låg og på kinder. Toppet af med lidt mascara og highligter Living Luminizer fra Rms Beauty (købes her )

1085_1

Hurra for skønne produkter, der hurtig kan få smilet tilbage på mit ansigt.

No body can see if I’m tired… 🙂

Hvad er dit bedste tip til en lyn fresh up on the go?