Cremer til mit ansigt..dag & nat.

“what’s the fuss about..”

Hvad skal din dag creme kunne?..lave kaffe, fjerne rynker..?

Dette spørgsmål har jeg faktisk stillet mig selv, rigtig mange gange og researchet mindst lige så mange gange…Er min hud anderledes om dagen frem for om natten?

Jeg ved godt jeg ikke skal bruge sol faktor om natten..og det gør jeg om dagen, men jeg har ikke dagcreme med faktor i, jeg tilfører faktor efter. Hvert produkt arbejder i mine øjne bedste hvis det er et simpelt produkt. Dvs. produkter der lover for meget, f.eks fugt, anti-wrinkle, anti-pollution, lave kaffe om morgenen, afl børn i skole…gå ud med skraldet, dem tror jeg ikke rigtig på. Jeg tror på simple produkter, men jeg bruger gerne flere forskellige om dagen. ( bygger oven på )

En Mille Favorit:

Skyn iceland Pure Cloud Cream:
Med arktiske bær og peptider er denne “Light-as-air” fugtighedscreme noget af det skønneste jeg har prøvet..den er perfekt til at fugte, lindre, forkæle og beskytte tør, sart hud.

product_33_0Vinter kan skade din hud. Sommeren kan sætte huden igennem vridemaskine. Miljø og forurening stresser huden og kan accelerere ældning. Denne beroligende, skønt trøstende, “in the cloud” creme giver intens fugt,healing, lindring og for mig tiltrængt foryngelse af min hud, der til tider er max stresset og irriteret.
Den kan beskytte mod ekstreme vejrforhold – både varmt og koldt – give intens forkælelse efter kosmetiske procedurer, den er fantastisk.

Jeg skal skynde mig at sige..at jeg er til mange cremer på en gang.
Hver dag mærker jeg efter hvordan min hud har det…efter job i kulde eller sol dagen før tilfører jeg ekstra fedt i form af olie tilsat min creme eller fugt booster..så jeg skrædder syer min daglige hudpleje rutiner til min huds krav og behov. Tænker jeg har ca fire eller fem dag cremer igang af gangen. Det behøver man ikke..men jeg elsker det.

Der er helt forskellige meninger og holdninger til dette. Tænker at der også er lidt markedsføring indblandet ..

Nogen siger..og det giver jo egentlig god mening:

“Hvorfor bruge både en dag- og en natcreme?”

Der er faktisk en lille forskel på en dagcreme og en natcreme. Dagcreme er udviklet til at beskytte mod de faktorer som din hud udsættes for i løbet af dagen, f.eks. forurening, sol, kulde samt udtørring fra aircondition eller computerskærme m.m.

Natcreme derimod er udviklet til at genopbygge huden efter dagens strabadser.

Andre siger … og det gir sku os’ meget god mening:

Din hud er helt den samme nat og dag, hvis du har brug for ekstra fugt, har du stadig brug for ekstra fugt om natten. Du kan udvide og hjælpe med sleeping masks, fugt boostere ansigts olier etc. men som udgangs punkt har din hud brug for det samme dag og nat…

Jeg ville ikke bruge en dagcreme med indbygget solfilter, jeg bruger altid en sol faktor der kun har et “job”, det at være filter for solen.

Jeg har testet et på dagcremer, natcremer..tykke cremer & tynde cremer…

Tør og stram:
Jurlique moisture replenishing day creme:
En yderst berigende creme med en effektiv kombination af blødgørende midler, som f.eks. avocado og saflorolier, sheasmør og bivoks, der hjælper mod tegn på tør hud, mens cremen samtidig beskytter mod påvirkninger fra miljøet.
Denne bruger jeg gerne om natten, søndage i sofa…hvis ikke der skal bruges masker. Den er skøn og fed, jeg føler alle tørre pletter og triste næsebor forsvinder med det samme.

708177053330

Fedtet og shiny:
(Dette kan både skyldes at man har “rigtig” fedtet hud, men også at man har meget tør hud..de kan begge skinne og syne fedtet.)
Embryolisse hydro mat emulsion:
Holder huden mat hele dagen uden at udtørre den! Er du generet af blank skinnende hud i hele eller specifikke områder i ansigtet. Kan denne sagtens bruges partielt.
Hydra-Mat er en dagcreme der matterer huden uden at gøre den tør og livløs at se på.
Produktet her indeholder en sukkerderivat, der fungerer som en mikro-svamp, den holder på fugten og beskytter. Samtidig plejes og tones huden med abrikos olie og vitamin E. Produktet absorberer overskydende talg og reducerer shine.

3350900000226

 

Urolig / Uren hud..eller til at holde huden i balance. ( En af mine kæmpe favoriter..)
Tromborg Pure control cream:
Den kan holde min hud i balance..og er skøn at lægge makeup oven på.
Den indeholder naturlige planteekstrakter, der effektivt regulerer og normaliserer udskillelsen af sebum – det, der giver urenheder.
Planteekstrakterne hæmmer det enzym, som er årsag til overproduktion af sebum, og cremen er dermed en effektiv behandling af problemhud, herunder blandt andet acne.
Huden bliver mindre fedtet, og til gengæld lækker og silkeagtig at se på, når produktionen af sebum kontrolleres.
Indeholder også økologiske og naturlige planteekstrakter, som virker fugtighedsgivende og blødgørende. Dertil kommer den antimikrobielle, antiinflammatoriske og antioxidante virkning, som er gavnlig og velegnet ikke blot for ung hud, men for hud i alle aldre med tendens til problemer.
Avokadoolien er sammen med de øvrige planteekstrakter en uundværlig base til behandling af problemhud i dybden.

5704904111149

Anti age / Linier.. nej tak!!

SKII R.N.A. POWER Radical New Age Cream:

Den skønneste form for fasthed -et fugtet glødende udseende
Forbedrer flere tegn på ældning, linierne bliver synligt mindre
(Jeg bruger altid serum under mine cremer..også under denne fætter), huden bliver fastere, glattere, strammere og mere strålende.
Jeg er vild med skøn og ungdommelig hud.

00730870157763

 

Kombineret tør og fedtet hud :
(dette er en svær kombi i en creme. Jeg ville til hver en tid vælge to cremer, en til hver sit target)
Tør hud:
Beauté Pacifique:
CRÈME SOYEUSE HYDRATANTE, PEAUX SECHES
Fugtighedscreme til tør hud

Denne tilfører huden masser af fugt og beskytter mod skadelige UV-stråler. Intens fugtplejende creme med Squalane specielt udviklet til tør og sart hud. Kan anvendes som både dag og natcreme.

large_17305

Bonus info:
Squalane er en naturlig forekommende olie i huden og er en vigtig del af det lipide system. Huden indeholder i forvejen Squalane, men med alderen falder niveauet. Den sol og aldersskadede hud absorberer derfor Squalane særdeles godt og dens penetrationsevne er usædvanlig stor. Mikroskopiske dråber af Squalane kan fungere som bærere for A-vitamin og andre olieopløselige aktive ingredienser. Mangel af Squalane medfører for tidlig aldring som tørhed og mangel på elasticitet. Tør og ældet hud som hænder, albuer, hæle etc. bliver hurtigt utroligt bløde, når Squalane påføres i den rigtige formulering.
Glycerin er en af de mest anvendte fugtighedsgivende ingredienser. Den fremmer også smøring og blødgøring af huden. Glycerin kan uden problemer anvendes til selv meget sensitive hudtyper.
Lanolin (renset) spiller en vigtig rolle i opretholdelse af fugtbalancen og yder en usædvanlig blødhed, specielt når det anvendes i forbindelse med Squalane. Tidligere problemer med allergi overfor Lanolin er reduceret til nærmest nul gennem rensning.
Hydrolyzed Collagen (og)
Hyaluronic Acid er en sammensætning, der danner et usynligt  fugtighedsskjold til huden, så huden bedre kan fastholde vand.
Aloe Barbadensis Gel/ Aloe Vera Gel/Aloe Ekstrakt er betegnelser for den samme naturlige råvare, der fungerer som fugtgiver og er meget anvendt i kosmetiske produkter for sin let beroligende virkning på irriteret hud.
Tocopheryl Acetate er en afledning af E-vitamin, der spiller en vigtig rolle i at beskytte både huden og cremerne mod frie radikaler.

 

 

Fedtet hud:
Tromborg pure control / Embryolisse mat: (Nævnt ovenover)

5704904111149 3350900000226

 

 

Piquement forandringer og ujævne toner: ( HUSK faktor )

Beauté Pacifique Tyrostase Pigment Equalizer:
Kan anvendes både på små lokale hyperpigmenteringer og til en mere systematisk behandling af ansigtet.
Indeholder to plante-ekstrakter samt en speciel form for Vitamin C, der hver for sig har en dokumenteret hud-blegende effekt.
Hudens mørke pigment (Melanin) dannes af enzymet Tyro-sinase, der påvirkes af de tre aktive ingredienser til både at producere mindre melanin og til at tilbageføre en del af den allerede dannede melanin. Resultatet er en tredobbelt virkende blegeeffekt, der virker, hvor produktet påføres. Særdeles velegnet til udjævning af uensartet pigmentering af huden i ansigtet, på halsen og i øvrigt overalt på kroppen, hvor der er ønske om en lysere hudfarve.

“Den gør mørk hud lysere”

Særdeles velegnet til udjævning af uensartet pigmentering af huden i ansigtet, på halsen og i øvrigt overalt på kroppen, hvor der er et ønske om en lysere hudfarve.

Jeg har en stor klat på halsen jeg har kæmpet lidt med. Jeg bruger først Serum nr4 fra Codage Paris “Anti-taches og eclaircissant” og der efter Tyrostase..denne kombi har mindsket synligheden af min kæmpe fregne. Jeg bruger altid faktor 50 eller sun-blok lige på denne fregne.

c04f21a97243a0e597c9c8ceb270eb3e 269230-632479f50ce742daaa414aedae6ccda2

 

 

Helt Fantastisk og Normal hud:

FUGT FUGT FUGT.. så simpelt kan det siges.
Apotekets / Øko dagcreme.

Den er faktisk ret svær alligevel denne her….Helt simpel dagcreme der “bare” giver fugt, er næsten umulig at finde. De har altid en bonus…anti-wrinkle, mod tørhed..etc.

Du kan altid gå en klasse op og tilføre anti-wrinkle fra ca 25 års alderen ( forebyggende 🙂

getimage.ashx IMG_0044

Skyn Iceland kan købes her

Jurlique kan købes her

Embryolisse kan købes her

Tromborg kan købes her

SkII kan købes her

Codage serum kan købes her

Apotekets creme kan købes her