Bioeffect, EGF Serum.

Jeg mødte dette vidunder produkt i 2012 under et Photo shoot på Island. Jeg blev egentlig først tiltrukket af de rene linjer på standen og den minimalistiske emballage på hylden. Fik dog hurtig læste mig frem til hvad det var for et gennem arbejdet produkt jeg stod med i hænderne,- der i Reykjavik startede min nysgerrighed for avanceret hudpleje. Et serum der udspringer af 10 års forskning, -et absolut musthave for mig..og så nu, snart 4 år senere.

Jeg har researchet mig frem til, at det hele begynder i 2010, altså denne BIOEFFECT historie, med en lanceringen af ​​BIOEFFECT EGF Serum på Island.

Det første hudpleje produkt der indeholder en celleaktiverende EGF-protein (EGF – en signalmolekyle), udviklet på base af forskning foretaget i planter, i dette tilfælde Byg.
(EGF er en forkortelse for Epidermal Growth Factor)…fag sprog, lidt svært nogle gange.

Mens huden er ung, producerer den selv nok af sin egen EGF, det hjælper huden med at bevare sin ungdommelige udstråling. Desværre mister huden, når vi aldres, denne funktion til at opretholde sin naturlige produktion af EGF og begynder derfor at miste sin fasthed, elasticitet med andre ord huden fornyer sig nu noget langsommere. Fine linjer og en lidt kedelig mat overflade er tit det første tegn på at vores hud bliver ældre. Den begynder også at miste sin spændstighed, det er mængden af ​​kollagen og elastin i hudens lag der forsvinder, vores hud bliver tyndere, linjer og rynker kommer til syne.

EGF fungerer som et naturlig signalsystem mellem hudceller. I kernen, er budskabet noget mere komplekst end som så.. på almindeligt dansk, kan disse celleaktiverende EGF-proteiner, stimulerer hudens naturlige cellefornyelse og produktionen af kollagen. EGF-protein bremser simpelthen ældningsprocessen.
Altså, der bliver der givet et signal til cellerne om at de aldres hurtigt, og derfor øger de selv deres produktion af kollagen og elastin,- huden producere altså selv, ved hjælp af EGF serumet , mere kollagen og elastin,
Resultatet: Færre synlige linjer, faster hud, hydreret hud, mere ungdommeligt og friskt udseende.
…Jeg siger det bare, jeg stopper aldrig med at bruge dette serum som mit “sove serum”.
Jeg synes at jeg tydeligt kan se forskel på min hud. Jeg læste mig hurtig frem til, at jeg ville få mest ud af dette skønne produkt, ved at bruge det om natten, det har jeg nu gjort i flere år. I perioder bruger jeg den og så under min dagcreme.

Jeg tænkte, hvorfor er det ikke brugt tidligere i kosmetik?
EGF serum er lavet med en helt ny og patenteret teknik ved brug af byg planternes proteiner. EGF er tidligere kun produceret i animalske og syntetiske systemer hvor prisen er meget høj og giftstoffer er uundgåelige (disse produkter kan kun købes i udlandet).

Efter 10 års forskning er EGF proteinet for nylig lanceret i sin reneste planteform nogensinde, af det islandske firma SIF Cosmetics, det er udviklet af verdensledende planteforskere i samarbejde med hudlæger.

Hvilke egenskaber har den så?
Bioeffect EFG serum indeholder kun ni ingredienser, og kurerer alt lige fra tør hud og manglende glød til psoriasis, eksem, pigmentforandringer, rødme og rynker.

Bioeffect EGF serum bevarer hudens naturlige glød. Har en opstrammende effekt og huden føles sundere og yngre. Ved daglig brug genopbygges hudens naturlige struktur med naturens egen genetiske kraft.

Bioeffect EFG Serum har følgende egenskaber:
•    Giver huden en ungdommelig glød

•    Huden får en mere jævn og glat overflade

•    Binder fugten og giver huden fylde

•    Pigmentforandringer formindskes

•    For alle hudtyper

Rigtig god som nat maske…din hud bliver så glad.