Så er der mig tid..#mememe

I want to know about inner beauty, Beauty please!!

Jeg har den sidste tid, kun haft Beauty på hjernen…rigtig meget beauty, og tænkt på det der med skønhed og hudpleje, og om det kan påvirkes indefra.  Jeg får rigtig mange spørgsmål om hud, problem hud og hudpleje etc, Så nu vil jeg grave lidt dybere. Håber at du vil læse med.

Man kan jo gøre rigtig meget udefra, med alverdens face-mists, sera, essenser, cremer, nat masker, nat olier etc, listen er uendelig, og misforstå mig ikke, Jeg elsker det!…men er der ikke noget man kun kan fikse 100% indefra?
Hjælper ugentlig træning på din hud? Madvaner ved jeg er vigtige for din hud og velvære, men kan man spise noget der direkte hjælper vores indre og ydre skønhed, hvad kan holistisk hudpleje? Virker det? Hvor langt vil vi gå for skønhed uden at komme under kniven..jeg elsker skønhed, og er virkelig nysgerrig.

En balance som den dyreste creme i verden ikke kan give dig..men noget din egen krop giver dig hvis du er sød ved den…lidt a la den glød gravide kvinder får mens de bygger et lille menneske. Den glød vil jeg gerne købe et glas eller ti af…

Nå men, det jeg er nået frem til er..at det må der være. Så over sommeren vil jeg afprøve og teste forskellige ting som jeg tænker kan gøre en forskel, eller noget jeg har læst om..skriv endelig hvis I har en metode der har gjort underværker for jer.

Derfor har jeg snydt lidt.. I ved alle, at jeg i flere år har drukket frisk presset citron i varmt vand hver morgen, jeg kan næsten ikke fungere uden mit morgen citron shot. Det har absolut efter noget tid hjulpet min hud og mit system, min hud synes klarer, mave systemet har det skønt…hvem elsker ikke glade tarme!

Jeg har ingen sygedage haft i et par år (“for lidt søvn hovedpinen” tæller altså ikke…den slipper jeg nok aldrig fra – eller jo, når jeg kan få 8 timer sammenhængende igen ha ha).

Mit nyeste tiltag, er Beauty kvinde olie (Oil of life/Beauty oil) jeg drikker hver morgen sammen med et aronia shot, jeg drikker stadig min pressede citron.

Livets Olie – Oil Of Life – Beauty:

Olien består af fedtsyrer som er økologiske, høj kvalitet, koldpresset og uraffineret hørfrøolie og kæmpenatlysolie, med alle aktive plantestoffer i behold. Olien indtages efter behov eller efter sundhedsrådgivers anvisning i forbindelse med måltid, bedst om morgenen.

Anvendelse
Du kan drikke olien som den er eller blande olien med Aronia shots. Brug også olien til dressinger, salater, smoothies/proteindrikke, kold morgenmad eller let varm grød.

Findes her Oil of life /Beauty

Deres kvinde olie er også ret fantastisk Oil of life/ Kvinde

Opbevares på køl.

Ingredienser:
Hørfrøolie*Kæmpenatlysolie*, Hybenolie*, Arganolie*, Havtornolie*, Granatæblefrøolie*, Moringaolie*, Kokosolie*

Købes her:
Aronia shots:
Fyldt med anti oxidanter , se mere på www.kernelund.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er kernelunds udvalg, de er ret skønne…god smag!

Jeg skal bestemt også omkring de andre shots de har på “Kernelund”, De har flere forskellige, den med tang lyder spændende…måske den er med i næste opslag.

 

“Sæt din forbrænding i top, boost dit immunforsvar og få en pænere hud – listen over fordele ved at drikke vand med citronsaft er lang.”

“Citroner er tætpakkede med antioxidanter og vitaminer, hvis du synes at din sundhed kunne trænge til et ekstra boost, skulle du starte dagen med et glas varmt vand med frisk presset citron, før din morgenkaffe.
Når du vågner om morgenen, kan et glas koldt vand virke stressende for kroppen efter en nat i hvile, og ved at drikke din citronsaft i et glas kogt vand kan din krop bruge alt energien på at arbejde med de sunde næringsstoffer fra citronen i stedet for at bruge den på at varme vandet op, vandet må heller ikke være for varmt, så skal kroppen bruge energi på at køle vandet”

Frisk presset citron med lunt vand hver morgen fordi:
1. Et glas citronvand om morgenen hjælper din krop med at udskille affaldsstoffer.
2. Citroner er rige på C-vitamin (cirka 30-40 mg per citron), der er essentielt for et sundt og stærkt immunforsvar.
3. Du får pænere hud af citroner – C-vitamin er med til at udskille affaldsstoffer, og det resulterer i en pænere og mere ensartet hud.
4. Din fordøjelse bliver forbedret ved at drikke saften fra en citron – særligt hvis du har spist fed mad.
5. Citronsaftens indhold af C-vitamin booster din forbrænding og kan være en vigtig medspiller i et vægttab.
6. Syren og pektinen i en citron kan hjælpe med at stabilisere dit blodsukker.
7. Citroner hjælper din krop med at regulere din syre/base-balance.
8.  Et glas vand med citronsaft om morgenen er god for din mundhygiejne og giver dig frisk ånde.

Jeg bruger altid økologiske citroner. De smager bedre.

 

Jeg har før skrevet om vores familie “drage the”, den laver vi hele året hvis vi har brug for immunforsvars boost. Mine børn har efter hånden selv lært at lave den…og den virker, vi elsker den.

Den dræber snot, sløj krop, kriller i halsen og meget meget mere.

Vi bruger et STORT stykke frisk ingefær, ca 4-5 “fingre” frisk gurkemeje. (husk madlavnings gummi handsker, de smitter rigtig meget af) . Lidt frisk presset citron, lidt honning og kogende vand. Lad den trække ca 10 min.

Så ved du hvad jeg laver hver morgen..lige inden morgen kaffen.
Hvad er dit morgen ritual?

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem